Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Of Shinji’s Star | 21 juni 2018

Scroll to top

Top

Sirrush is drachtig

02-09-2017: De laatste week, we tellen af.

De werpkist staat, wij zijn er klaar voor! Maar, laat de pupjes nog maar eventjes zitten daar waar ze nu zitten. Sirrush doet het nog steeds zeer goed, al geven we haar nu wel regelmatig even verplicht wat rust, want Sirrush blijft anders maar door gaan. Op zich een goed teken, maar ze moet wel energie overhouden voor hetgeen haar straks te wachten staat.

28-08-2017: Zeven en een halve week is Sirrush inmiddels alweer drachtig.

En Sirrush verandert zo langzaam aan in een heel lief, aanhankelijk hangbuikzwijntje! Gelukkig is ze nog steeds topfit!

19-08-2017: Alweer zes weken drachtig

Inmiddels is Sirrush dus alweer zes weken drachtig. De afgelopen week zagen we haar rug al breder en breder worden. En haar eetlust? Dat kunnen we geen eetlust meer noemen! Wel zit ze gigantisch aan ons beiden vast geplakt, ze moet en zal bij ons zijn. Sirrush was altijd al erg aanhankelijk, nu is ze dat nog meer! Verder is Sirrush gewoon Sirrush: nog altijd gigantisch fanatiek en in voor alles, we moeten nu echt oppassen met haar, dat ze geen gekke dingen gaat doen. Want, als het aan haar ligt, dan hangt ze nog altijd de clown uit!

 

 

 

07-08-2017: Ons vermoeden is bevestigd…Sirrush is drachtig van Grizzly!

De afgelopen weken veranderde Sirrush al wat van karakter, zo werd ze nog aanhankelijker als ze al was. Maar, we namen ook een grote verandering waar in haar eetlust. Zodra wij met ook maar iets bezig waren wat eetbaar was, dan stond Sirrush vooraan…of het nu een stukje komkommer, een appel, een nootje, een ijsje, een boterham of een warme maaltijd was…Sirrush liet ons merken duidelijk veel honger te hebben!

Vanavond hebben we dan bij de dierenarts een echo laten maken, welke onze vermoedens bevestigde: Sirrush is drachtig van Grizzly!

Nu gaan we dus aftellen richting 8 september a.s….aftellen naar weer een nestje pupjes, na drie jaar zonder te hebben gezeten. We hopen dat Sirrush de aankomende weken net zo goed door mag komen als de afgelopen weken…we houden u op de hoogte!

Hier een foto gemaakt vanavond…op de foto is er nog geen buikje zichtbaar…maar dat zal wel snel gaan veranderen!