Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Of Shinji’s Star | 21 februari 2018

Scroll to top

Top

Raptor en achterkleindochter

26-03-2017: Raptor ontmoet zijn achterkleindochter Jara

Het is altijd al gaaf om onze nakomelingen terug te mogen zien…maar, het is ook bijzonder leuk om nakomelingen van onze nakomelingen te mogen zien.

Afgelopen vrijdag kreeg Raptor bezoek van een achterkleindochter! Jara, dochter van Nasho Ghin-Hawk, die weer een zoon is van Ghinjo, kwam met haar baasje Peter kennismaken met haar overopa. Natuurlijk was ook Conny, baasje van Nasho, mee.

Nadat Peter uitgebreid kennis had gemaakt met onze zeven Stars en volop met ze gespeeld en gekroeld had, wilde hij Raptor wel eens aan het pakwerken zien. En al is Raptor al dik 11½ jaar…voor een showtje pakwerk is hij altijd in. Stoer als Peter is, wilde hij Raptor ook wel even op de mouw nemen. Ach…Raptor “bijt” op iedereen.

Omdat we na het bezoekje ook nog even zouden gaan wandelen, had Conny Ninja (Ayreon x Lupus) mee genomen. En Conny wilde ook met Ninja nog wel even een showtje pakwerk geven, Ninja heeft er niet voor niks ook IPO-3 op staan.

Hierna was het tijd voor een ontspannen wandeling. Sirrush had geluk, zij mocht ook met Raptor, Ninja en Jara mee wandelen.

Peter, heel erg bedankt voor je komst met je mooie Jara…en zo leuk…ze heeft echt wel karaktertrekjes van haar oma Ghinjo! (zo jammer dat we helemaal vergeten zijn om nog even een familiefoto te maken…maar wie weet komt er nog snel een herkansing). Conny, leuk dat je dit georganiseerd hebt!