Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Of Shinji’s Star | 21 februari 2018

Scroll to top

Top

Op pad met Raptor

08-02-2018: Wat een mazzelaar, die Raptor

Want, vandaag mocht hij weer op pad met zijn geliefde kleindochter Qamy-Lynn (dochter van Ghinjo en Nick, grote zus van Sirrush en Sabbat).

Raptor en Lynn wandelen regelmatig met elkaar, maar vaak zijn de wandelingen gepland op dagen dat het niet echt fotografeerweer is. Maar, vandaag was dat dus anders…want, de zon scheen volop! En we gingen ook nog eens naar de kust! Dus deze keer ging het fototoestel natuurlijk mee!

05-02-2018: Beiden 12½ jaar jong

Bijna 12½ jaar geleden zag Raptor haar voor het eerst: de één week jongere Zaza. En nu, bijna 12½ jaar later, zijn Raptor en Zaza nog altijd dikke vrienden.

 

 

26-01-2018: Op pad met de inmiddels 12½ jaar jonge Raptor

Wat is het toch genieten om met die ouwe kerel van ons er op uit te gaan. En zo leuk dat er altijd wel een nakomeling is die met hem samen wil wandelen.

Gisteren mocht kleindochter Nolcha Ghin-Hawk (dochter van Ghinjo en Hawkeye) met haar opa aan de wandel. Het werd een complete survivaltocht: ten eerste omdat we de route niet wisten en maar gewoon een eind weg liepen in het prachtige bos, maar ook omdat de bospaden vaak veranderd waren in modderpoelen door de vele regen. Maar, gelukkig was daar dan Raptor…waar Nolcha gewoon lekker dwars door de modderpoelen heen liep, zocht Raptor de drogere stukjes uit en konden de vrouwtjes met droge voeten weer thuiskomen van een heerlijke bijna twee uur durende struintocht.