Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Of Shinji’s Star | 17 juli 2018

Scroll to top

Top

Op pad met Raptor

25-05-2018: Die ouwe Raptor mazzelt maar…nu is hij alweer op pad geweest met een achterkleindochter en wel met The Feyenoord Champions Tonny-Fenne, dochter dus van onze Sirrush!

En dat is toch wel bijzonder, want Raptor en Fenne wonen op dik 325 km bij elkaar vandaan!

Raptor en Fenne hebben lekker samen lekker gezwommen, een stukje gewandeld, met Mariëtte ff gek gedaan en ze hebben samen heel relaxt op een terras gelegen. Ondanks de 12 jaar leeftijdsverschil konden Raptor en Fenne het zeer goed met elkaar vinden.

27-02-2018: Nu weer op pad met een achterkleindochter

Een grote wens kwam uit: Raptor mocht aan de wandel met Winter, één van zijn achterkleindochters. Winter is namelijk een dochter van Nasho Ghin-Hawk, hij is weer een zoon van Ghinjo.

Jessica, het vrouwtje van Winter heeft ook de hobby fotografie, zij maakt altijd de meest mooie foto’s. Dus samen met Saskia, die er ook wel van houdt een fotootje te maken, werd genoten van een vier uur durende wandel-/fotografietocht door het mooie Heerde. Tussendoor mochten Raptor en Winter natuurlijk wel eventjes uitrusten, terwijl de vrouwtjes genoten van een lekkere lunch in een knus restaurantje, waar zowel Raptor als Winter volop gekroeld zijn.

Het was een onvergetelijke dag: we hebben zo genoten van Raptor en Winter, die niet van elkaars zijde weken en het enorm goed met elkaar konden vinden. En de vrouwtjes? Tja…die hadden met hun twee hobby’s (honden en fotografie) natuurlijk elkaar genoeg te vertellen!

08-02-2018: Wat een mazzelaar, die Raptor

Want, vandaag mocht hij weer op pad met zijn geliefde kleindochter Qamy-Lynn (dochter van Ghinjo en Nick, grote zus van Sirrush en Sabbat).

Raptor en Lynn wandelen regelmatig met elkaar, maar vaak zijn de wandelingen gepland op dagen dat het niet echt fotografeerweer is. Maar, vandaag was dat dus anders…want, de zon scheen volop! En we gingen ook nog eens naar de kust! Dus deze keer ging het fototoestel natuurlijk mee!

05-02-2018: Beiden 12½ jaar jong

Bijna 12½ jaar geleden zag Raptor haar voor het eerst: de één week jongere Zaza. En nu, bijna 12½ jaar later, zijn Raptor en Zaza nog altijd dikke vrienden.

 

 

26-01-2018: Op pad met de inmiddels 12½ jaar jonge Raptor

Wat is het toch genieten om met die ouwe kerel van ons er op uit te gaan. En zo leuk dat er altijd wel een nakomeling is die met hem samen wil wandelen.

Gisteren mocht kleindochter Nolcha Ghin-Hawk (dochter van Ghinjo en Hawkeye) met haar opa aan de wandel. Het werd een complete survivaltocht: ten eerste omdat we de route niet wisten en maar gewoon een eind weg liepen in het prachtige bos, maar ook omdat de bospaden vaak veranderd waren in modderpoelen door de vele regen. Maar, gelukkig was daar dan Raptor…waar Nolcha gewoon lekker dwars door de modderpoelen heen liep, zocht Raptor de drogere stukjes uit en konden de vrouwtjes met droge voeten weer thuiskomen van een heerlijke bijna twee uur durende struintocht.