Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Of Shinji’s Star | 21 september 2017

Scroll to top

Top

Nestplanning

Geboren: 05-09-2017

Sirrush of Shinji’s Star x K-Jango Grizzly Bär vom Schwarzen Panther

Eerste nestje van onze Sirrush!

Sirrush en Grizzly zijn beiden natuurlijk HD-vrij, ED-vrij en DM-vrij (door bloedproeven bewezen). Beiden zijn zeer werklustig, supersociaal en hebben een clownesk karakter.

Voor meer informatie over Sirrush, klik hier

 

Er zijn geen pupjes meer beschikbaar!

 

Planning 2018:

Mocht het eerste nestje van Sirrush naar wens verlopen, dan overwegen we om volgend jaar, rond dezelfde tijd, weer een nestje met Sirrush te fokken. Wilt u zich hiervoor aanmelden, neemt u dan contact met ons op.

 

 

Over onze nestjes:

Onze nestjes worden in huis geboren en blijven in huis tot ze het nest verlaten. Vanaf dat de pupjes ongeveer vier weken oud zijn mag er bezoek komen. De pupjes worden dagelijks gesocialiseerd met onze eigen honden, elke dag krijgen ze ander speelgoed en laten we ze nieuwe dingen ontdekken. We leren de pupjes alvast wat wennen aan het lopen aan een lijntje, alsmede nemen we ze regelmatig mee in de auto, zodat ze daar ook alvast aan wennen alvorens de reis naar hun nieuwe huis te moeten maken. Na de eerste inenting op zes weken leeftijd gaan we er met de pupjes ook op uit, zo bezoeken we een tuincentrum, een kinderboerderij, paardjes etc..

Vanaf dat de pupjes ongeveer vier weken zijn doen we regelmatig een klein testje met ze (individueel), om zo de ontwikkeling van het karakter te kunnen volgen. In overleg met de toekomstige eigenaren maken wij op de leeftijd van zeven weken de keuze wie welke pup gaat krijgen.

Ook houden we dagelijks op onze website een dagboekverslag met foto’s bij, zodat de toekomstige eigenaren (en verder iedereen die het leuk vindt) het nestje op de voet kan volgen.

Wij verkopen geen puppen aan mensen die de hond in een kennel zullen gaan houden.

Hier onder wat foto’s zodat u een indruk kunt krijgen hoe het er bij ons aan toe gaat in de acht weken dat een nestje bij ons mag opgroeien.