Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Of Shinji’s Star | 17 juli 2018

Scroll to top

Top

Nestplanning

Planning herfst 2018:

Sirrush of Shinji’s Star x Jive’s Gandor von Excalibur

Zowel Sirrush als Gandor zijn beiden natuurlijk HD-vrij, ED-vrij en DM-vrij (beiden door bloedproef bewezen).

Gandor is een imposante reu met een open en vriendelijk karakter. Hij en Sirrush konden het ook direct goed met elkaar vinden. Gandor komt over mooie werklijnen.

Wij verheugen ons al op het tweede nestje van onze Sirrush met deze mooie man!

 

Wilt u zich aanmelden voor het tweede nestje van onze Sirrush, neemt u dan contact met ons op.

Voor meer informatie over Sirrush, klik op de foto hier onder.

Wilt u meer weten over het eerste nestje van onze Sirrush en wilt u weten hoe de pupjes de eerste acht weken van hun leven bij ons opgroeien? Kijkt u dan op de pagina T-Stars, daar kunt u namelijk het gehele dagboekverslag van de eerste acht weken van het eerste nestje van Sirrush volgen.

 

Over onze nestjes:

Onze nestjes worden in huis geboren en blijven in huis tot ze het nest verlaten. Vanaf dat de pupjes ongeveer vier weken oud zijn mag er bezoek komen. De pupjes worden dagelijks gesocialiseerd met onze eigen honden, elke dag krijgen ze ander speelgoed en laten we ze nieuwe dingen ontdekken. We leren de pupjes alvast wat wennen aan het lopen aan een lijntje, alsmede nemen we ze regelmatig mee in de auto, zodat ze daar ook alvast aan wennen alvorens de reis naar hun nieuwe huis te moeten maken. Na de eerste inenting op zes weken leeftijd gaan we er met de pupjes ook op uit, zo bezoeken we een tuincentrum, een kinderboerderij, paardjes etc..

Vanaf dat de pupjes ongeveer vier weken zijn doen we regelmatig een klein testje met ze (individueel), om zo de ontwikkeling van het karakter te kunnen volgen. In overleg met de toekomstige eigenaren maken wij op de leeftijd van zeven weken de keuze wie welke pup gaat krijgen.

Ook houden we dagelijks op onze website een dagboekverslag met foto’s bij, zodat de toekomstige eigenaren (en verder iedereen die het leuk vindt) het nestje op de voet kan volgen.

Wij verkopen geen puppen aan mensen die de hond in een kennel zullen gaan houden. Ook verkopen wij geen puppen aan mensen die de hond, naar onze mening, niet genoeg geestelijke uitdaging zullen gaan geven.