Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Of Shinji’s Star | 26 september 2018

Scroll to top

Top

Dagboek week 2

Dagboekverslag van de tweede week van de Uglies, de U-Stars van Sirrush en Gandor

24-09-2018: dag 8

Helaas voor Sirrush voelt ze zich vandaag niet zo goed. Sinds vannacht is ze wat aan de diarree en hoe graag ze ook vrolijk en actief wil zijn, het wil haar vandaag niet zo lukken. Dit heeft ook zijn uitwerking op de groei van de Uglies gehad, ze zijn vandaag namelijk “maar” 56 gram gegroeid. Wel wegen vijf Uglies nu meer als 1 kg. We hopen maar dat Sirrush snel weer opknapt, maar daar hebben we alle vertrouwen in.

Vandaag zijn natuurlijk ook weer de portretfoto’s gemaakt. Om deze te bekijken, klik hier.

 

25-09-2018: Dag 9

Gelukkig is Sirrush vandaag weer goed opgeknapt. Haar ogen staan weer goed, ze is weer vrolijk en actief. Haar melkproductie heeft misschien vandaag wel nog wat te wensen over gelaten, want de Uglies zijn vandaag gemiddeld maar 43 gram gegroeid. Maar, erover klagen doen we niet, want in een week tijd zijn de Uglies in gewicht allemaal minstens al verdubbeld!

De Uglies proberen meer en meer op hun pootjes te gaan staan. Het stelt nog niet veel voor, het is meer wiebelen op hun pootjes wat ze doen. Dat hun pootjes sterker worden, dat merken we ook aan de klimpartijtjes. Ze klimmen, als ze op weg zijn naar de tepel, al makkelijk over elkaar heen…en ook mama Sirrush is een favoriet klimobject geworden.

Volgend bericht

Dit is het meeste recente bericht.