Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Of Shinji’s Star | 22 maart 2018

Scroll to top

Top

6 dagen feest

30-05-2017: Zes dagen feest gevierd met onze N-Stars ter gelegenheid van hun zesde verjaardag

Afgelopen woensdag, 24 mei, werden de zonen en dochters van Ghinjo en Hawkeye, de Ghin-Hawk’s, zes jaar. Inmiddels is het al een traditie: elk jaar komen de (meeste) Ghin-Hawk’s richting Bellingwolde om de verjaardag gezamenlijk te vieren. Ook dit jaar hadden de baasjes van vier Ghin-Hawk’s al lang van te voren een accommodatie geregeld om hier bij ons feest te vieren.

Het feest begon afgelopen donderdag met een zwemuitje met Naira, Nita, Yoica (dochter van Lupus), Raptor, Sirrush en de baasjes Gabrielle, Arie, Alyssa, Jayden en Claudia. Aansluitend gingen de baasjes even lekker uit eten!

Vrijdags waren inmiddels ook Lex en Lieneke gearriveerd met hun Napay en Jottum en omdat het zo’n warm weer was, gingen we maar weer met de hele club zwemmen. Alleen nu gingen Raptor en Sirrush niet mee, maar Sabbat en Ayreon.

Zaterdagochtend was het al vroeg zeer warm. Omdat onze eigen Stars natuurlijk ook aan hun trekken moeten komen, gingen we al vroeg met alle zeven Stars aan de wandel. Natuurlijk werd er ook volop gezwommen. Gingen we een paar jaar geleden als verjaardagsfeestje met de N-Stars schapendrijven…nu wij gingen koeiendrijven, minstens 100 koeien vergaapten zich aan de talloze bommetjes en zwemkunsten van onze eigen Stars.

Inmiddels waren ook John en Riny gearriveerd met papa Hawkeye (heel bijzonder dat ook hij er weer bij was) en Quincy. Vanwege de warmte hadden we een wandelroute uitgezocht in de schaduw en langs water, zodat de Starretjes veel konden zwemmen. Naira en haar baasjes waren er op deze wandeling niet bij, wel onze Sirrush.

’s Middags was het dan echt feest. Ook Tina was gearriveerd met haar Nolcha en zo gaaf, ze had ook Ilan (zoon van Zarka en Raptor en dus volle broer van Luchie) bij zich. Het was veel te warm voor een activiteit of wandeling, maar een zwemuitje ging er natuurlijk wel in. En bij dit zwemuitje was het clubje compleet: Naira, Nita, Nolcha, Napay, papa Hawkeye, mama Ghinjo, tante Ayreon en de aanhang Ilan, Yoica en Jottum. Er werden bommetjes gemaakt, er werd gerend, er werd gekletst, er werd gegraven…kortom, er werd genoten! Na het zwemmen genoten we bij ons thuis verder van een bbq. Het weer was zalig! Tot middernacht zaten we bij ons buiten in de tuin. Wat een geweldige dag, wat een geweldige avond!

Zondagochtend ging het feestje vrolijk verder, alleen Hawkeye en zijn baasjes waren inmiddels vertrokken. Ook nu weer was het al vroeg warm, dus togen we maar weer met zijn allen naar de zwemplas. Nu hadden wij ook Luchie mee genomen, zodat ze kon zwemmen met haar grote broer Ilan. Na dit uitje namen we afscheid van Naira en Nolcha (en baasjes).

Maandagochtend…alweer zo warm…dus hup, maar weer naar de zwemplas met Nita, Napay, Yoica en Jottum. Omdat wij wilden dat al onze Starretjes dit feestje mee mochten vieren, namen wij deze keer Shapash en Ayreon mee. Na dit uitje namen we afscheid van Napay en zijn baasjes.

’s Middags, het was hier nog steeds erg warm, togen we maar weer naar de plas, deze keer met Raptor en Luchie. Claudia was er ook weer bij met haar Nita en Yoica. ’s Avonds genoten we nog lang van een bbq en het lekkere weer.

Dinsdagochtend, het weer was veranderd, maar nog wel lekker. Dus….u raadt het al…naar de zwemplas om Nita en Yoica te vermoeien zodat ze de lange terugreis lekker zouden kunnen liggen slapen. Raptor, Ayreon en Sirrush mochten ook weer mee zwemmen.

En toen zat het er op….het zesde verjaardagsfeestje van de N-Stars. Wat hebben wij genoten!!!! Door het warme weer was er wel niet veel mogelijk om met de honden te gaan doen…maar ach…elke Star houdt van zwemmen…dus het vele zwemmen was geen straf!

Ghin-Hawk’s en baasjes, heel erg bedankt voor jullie komst en gezelligheid. Dit feestje gaat bij ons de boeken in als een feestje met een driedubbel diamanten randje! We verheugen ons nu al op het zevende verjaardagsfeestje…we weten nl. al dat jullie allemaal al geboekt hebben voor volgend jaar!!!