Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Of Shinji’s Star | 17 juli 2018

Scroll to top

Top

4 generaties

06-08-2017: familiedag met 4 generaties als afsluiter

We waren door Conny en Bert, baasjes van Honcho-Ninja, Nasho Ghin-Hawk, Novie en onze favoriete kruising Yori uitgenodigd om hun nieuwe terras in te wijden met een bbq. En voor zoiets zijn wij altijd wel in, zeker als er voorafgaand ook nog met een paar mooie Starretjes en hun geweldige baasjes gewandeld mag gaan worden, want, ook Ana en Bernard waren uitgenodigd met hun Hylco (zus van Ninja, dochter van Ayreon en Lupus) én Piet en Fimmie met hun Indra-Inca (dochter van Zarka en Raptor).

We (wij met Raptor en Sabbat, Conny en Bert met Ninja en Novie, Bert en Ana met Hylco én Piet en Fimmie met hun Inca) verzamelden in Smeerling…we hadden namelijk een mooie route van zo’n twee uur in gedachten. Helaas konden we deze route niet lopen, daar er een bruggetje dat we toch echt over moesten, gesloten was in verband met grootschalig onderhoud. De route werd dus iets aangepast, duurde uiteindelijk geen twee uur maar twee en half uur (tot groot plezier van de honden). Wat werd er genoten! Mooie natuur, genietende honden en net zo genietende baasjes!

Na afloop van de wandeling maakten we ons dus op voor de bbq…maar niet voordat Ghinjo was opgehaald, want het plan was om nu eindelijk eens een 4-generaties-foto te gaan maken!

 

 

Op de site van Ninja en Nasho staat ook al een leuke update, klik hier om deze te bekijken!